Call Centar: 032/346-745

Proveri garanciju

Biraj pametno, izaberi MADOR QR02 pametni sat

Biraj pametno, izaberi MADOR QR02 pametni sat

Biraj pametno, izaberi MADOR QR02 pametni sat

Planiraš da osvežiš svoj stil, ali ne znaš koji je to modni dodatak koji bi bio apsolutni pogodak. Predstavljamo ti MADOR QR02 pametni sat.

MADOR QR02 pametni sat spreman je da precizno prati sve tvoje aktivnosti, od merenja otkucaja srca, merenja krvnog pritiska do merenja kvaliteta sna. Poznato je da su pametni satovi popularni kod sportista, pa ukoliko se bavite sportom MADOR QR02 je pravi izbor budući da poseduje čak 19 sportskih modova i može biti idealan sportski vodič pružajući dragocene informacije tokom treninga. I sve to na IPS ekranu od 1.32", rezolucije 360x360 piksela.

Naravno, pored osnovne funkcije prikaza sata, budilnika, štoperice, tajmera imate mogućnost i kontrole muzike, bluetooth poziva, kalkulatora ili uvida u vremensku prognozu. Veliki broj funkcija koje MADOR QR02 pametni sat podržava olakšavaju svakodnevne aktivnosti bilo da je reč o poslu, sportu ili razonodi. Sa druge strane, kapacitet baterije iznosi 230mAh, dok je punjenje omogućeno putem USB magnetnog kabla. I ono što je jako bitno, MADOR QR02 pametni sat je vodootporan. Sjajno, zar ne?

Nadamo se smo ti olakšali izbor bilo da želiš pametni sat za sebe ili planiraš da obraduješ dragu osobu. Sigurno je da MADOR QR02 pametni sat spaja stil i praktičnost i predstavlja pouzdanog partnera u svakodnevnom životu.

Biraj pametno – izaberi MADOR QR02 pametni sat i kupi ga već danas putem našeg sajta, pozivom Call Centra ili u najbližoj Uspon maloprodaji.