Call Centar: 032/346-745

Proveri garanciju

O nama - USPON DOO

SAMO NAJBOLJE JE DOVOLJNO DOBRO!

 

Uspon doo je preduzeće za kompjuterski inženjering, osnovano 2001. godine sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji računara. U godinama za nama smo proizveli seriju računara pod našim robnim znakom „ZEUS“ odličnih performansi, vrhunskog kvaliteta, a u skladu sa svim domaćim i međunarodnim propisima. Oslonac proizvodnje je zasnovan na komponentama visoke pouzdanosti u svetu renomiranih proizvođača. Visoka pouzdanost u radu i kvalitet naših računara je firmu, u svetu korisnika informatičke opreme, izdigla na visok nivo poverenja i istovremeno je garancija uspeha. Poslovni moto firme, visoki kvalitet i pouzdanost proizvoda sa konkurentnom cenom, je slogan koji je Uspon izdigao u sam vrh informatički opredeljenih firmi.

Povećana potreba tržišta i naših partnera je uslovila razvoj odeljenja veleprodaje koja distribuira kako komponente iz našeg uvoza kao i sve druge distributivne programe za koje imamo vezane ekskluzivne i partnerske ugovore. USPON doo je partner Patriota, ZeUsa, Boomaxa, MSI-a, Lenova, Della, Asusa, Gigabyta, Vivaxa, Tesle, Mide-e, Gree-a, Beka, Gorenja, MSI-aEpsona, Canona, Kyocere, Hysensa, Philipsa, Browna, Rowente, i drugih svetskih proizvođača.

Naš osnovni cilj je da gradimo koristan i dugotrajan odnos sa našim klijentima kroz inteligentnu interakciju dizajna i tehnologije gradeći strateški isplanirane i ostvarene računarske sisteme koji će poboljšati poslovne ciljeve naših klijenata u tom smislu dajemo podršku kako malim tako i srednjim i velikim poslovnim sistemima.

Prodaja tehničke opreme, bele tehnike, malih kućnih aparata, računara i računarskih komponenti se vrši i kroz lanac Usponovih prodavnica. Lokalno prisustvo za kupca znači puno – mogućnost da tehniku ili  novi računar kupi "u susedstvu" i da bude siguran da će na istom mestu uvek imati punu podršku za njegovo korišćenje. U svakoj prodavnici stručni i ljubazni prodavci vrše demonstracije Uspon računara, tehničke opreme. Tehničku opremu na zahtev kupca u kratkom roku dostavlja na kućnu adresu ili adresu firme.  U ovom trenutku USPON maloprodaje se nalaze u:

   • Čačku, ulica Gradsko šetalište 57, tel/fax: 032/345-323
   • Gornjem Milanovcu, ulica Vuka Karadžića 1, tel/fax: 032/710-499
   • Kraljevu, ulica Trg Kralja Petra I Oslobodioca br. 1, tel/fax: 036/220-220
   • Užice, ulica Kneza Lazara 4, tel/fax: 031/520-919

SERVIS 

Uspon Servis se bavi pružanjem usluga servisa kompjuterske opreme u garantnom i vangarantnom roku. Usluge servisa vršimo u najkraćem mogućem roku od momenta prijema neispravne opreme. Usluge servisa se vrše u prostorijama naše firme, kao i na lokaciji klijenta. Naše usluge se odlikuju brzom reakcijom, efikasnim pronalaženjem i brzom sanacijom problema. Godišnji ugovori o održavanju i servisiranju najrazličitije računarske opreme predstavljaju odličnu opciju firmama koje ne trpe zastoje u svakodnevnom radu. To je posebno izraženo u malim i srednjim preduzećima, koja najčešće nemaju zaposlenog u oblasti informacionih tehnologija.

Neke od usluga servisa opreme koje smo u prilici da vam ponudimo su:

  • Servis laptop računara (popravke matičnih ploča, zamene čipova, zamene komponenti, kao i njihovo preventnivno održavanje u vidu čišćenje kulera sa zamenom termalne paste)
  • Servis desktop računara, monitora, štampača, kao i svih ostalih perifernih uređaja
  • Servis tableta, mobilnih i fiksnih telefona
  • Servis televizora marke Vivax i VOX u garantnom i vangarantnom roku
  • Servis i ugradnja klima uređaja
  • Usluge ugradnje video nadzora, alarma, interfona, kao i održavanje već postojećih sistema.
  • Usluge postavljanja i puštanja u rad novih mrežnih instalacija, sa konfigurisanjem mrežnih uređaja po želji i potrebama kupca.
  • Usluge oporavka podataka sa neispravnih ili oštećenih medija (HDD, SSD, USB flash...).

IZNAJMLJIVANJE ŠTAMPAČA

Iznajmljivanje notebook računara, desktop računara, štampača i MF uređaja je pogodno za sve firme koje žele da izbegnu veća inicijalna ulaganja. Iznajmljivanjem desktop, notebook računara i štampača firme smanjuju ukupne troškove na izdvajanje sredstava u IT. Sve vreme trajanja ugovora, iznajmljena IT oprema se nalazi pod garancijom i u cenu je uračunata kompletna podrška i održavanje. Samim tim kompanija koja želi da iznajmi računare i  MF uređaje može tačno isplanirati svoje troškove, jer dodatnih i skrivenih troškova nema. Više informacija možete naći na: www.optiprint.rs

 

USPON DOO

Bulevar oslobođenja 17, 32000 Čačak, Srbija

Šifra delatnosti: 2620 - Proizvodnja računara i periferne opreme

Matični broj: 06084613

Poreski broj (PIB): 101289775

Kontakt telefon: 032/340-410

Kontakt e-mail: office@uspon.rs