Call Centar: 032/346-745

Proveri garanciju

Vrhunski kvalitet zvuka

Vrhunski kvalitet zvuka - Gamdias Hebe P1A 7.1 RGB slušalice sa mikrofonom

Vrhunski kvalitet zvuka - Gamdias Hebe P1A 7.1 RGB slušalice sa mikrofonom

Vrhunski kvalitet zvuka - Gamdias Hebe P1A 7.1 RGB slušalice sa mikrofonom

Gamdias Hebe P1A 7.1 RGB su slušalice sa mikrofonom koje nude visokokvalitetan zvuk, udobnost i atraktivno RGB osvetljenje. Pružaju virtuelni surround zvuk koji omogućava dublje uranjanje u igru ili audio sadržaj poboljšavajući iskustvo korisnika pri čemu su smetnje potpuno blokirane zahvaljujući sistemu za poništavanje buke.

Slušalice dolaze sa atraktivnim RGB osvetljenjem koje može biti prilagođeno putem softvera ili kontrole na samim slušalicama, što omogućava personalizaciju izgleda prema tvojim željama. Takođe, opremljene su jednosmernim podesivim mikrofonom i predstavljaju odličan izbor za besprekornu komunikaciju. Mikrofon je prilagodljiv i omogućava kristalno jasan prenos glasa, sa mogućnošću podešavanja i skidanja kada nije potreban.

Sa preciznim zvučnicima i kvalitetnim zvukom, Hebe P1A 7.1 RGB slušalice pružaju jasan i bogat zvuk kako za igre, tako i za muziku ili druge audio sadržaje. Ni to nije sve, udobni jastučići od memorijske pene omogućavaju dugotrajno korišćenje bez nelagodnosti, čak i tokom dužih sesija igranja. Jasno je da kombinacija sistema za poništavanje buke koji blokira sve smetnje iz spoljašnjeg sveta zajedno sa optimizovanim jastučićima garantuje sate igranja u udobnosti.

Gamdias Hebe P1A 7.1 RGB su sjajan izbor za gejmere i ljubitelje multimedije koji traže visokokvalitetne slušalice sa mikrofonom, atraktivnim dizajnom i naprednim funkcijama.

Gamdias Hebe P1A 7.1 RGB možeš poručiti putem našeg sajta, pozivom Call Centra ili potražiti u najbližoj Uspon maloprodaji.