Call Centar: 032/346-745

Proveri garanciju

Novi nivo uživanja u omiljenim igrama.

Novi nivo uživanja u omiljenim igrama na PlayStation 5 Slim edition konzoli.

Novi nivo uživanja u omiljenim igrama na PlayStation 5 Slim edition konzoli.

Novi nivo uživanja u omiljenim igrama na PlayStation 5 Slim edition konzoli.

PlayStation 5 Slim edition konzola predstavlja revoluciju u svetu konzola za igranje video-igara i donosi daleko više gaming mogućnosti u odnosu na sve do sada.

Vrhunske performanse ogledaju se u moćnom AMD procesoru koji se bazira na Zen 2 mikroarhitekturi i fenomenalnom AMD RDNA2 grafičkom procesoru. Samim tim, PlayStation 5 Slim edition konzola obećava neuporedivu brzinu i performanse koje prevazilaze sva očekivanja. Gaming iskustvo postaje glatko i prijatno jer ne samo da igre izgledaju bolje, već je prisutna i realističnija grafika, animacije ali se sa druge strane i igre drastično brže učitavaju.

Takođe, podrška za 4K rezoluciju, 120 FPS, čak 16GB memorije, SSD velike brzine i velikog kapaciteta dodatno unapređuju samu konzolu i gaming iskustvo. Super-brzi SSD utiče na eliminisanje čekanja i omogučava gejmerima da zakorače u nove misije bez čekanja i seckanja. Upravo zbog toga, ova konzola je izbor svih gejmera kojima je brzina bitna i koji apsolutno ne žele da troše svoje vreme na učitavanja koja mogu da potraju.

Ni to nije sve, jer je kod PlayStation 5 Slim edition konzole prisutna i podrška za Ray Tracing tehnologiju i Unreal Engine 5. Uz predstavljenu konzolu dobijate novi nivo realizma uz poboljšanu simulaciju svetlosti, senki i odsjaja u podržanim PS5 igrama. Kroz inovativni dizajn i tehnologiju, PS5 podiže lestvicu iskustva igranja na potpuno novi nivo.

Kada je reč o igrama, PlayStation 5 Slim edition konzola pruža kompatibilnost sa širokim spektrom igara. Možete izabrati i neki od PS4 ili PS VR naslova jer je kompatibilna sa prethodnim verzijama Sony konzola. PlayStation 5 Slim edition konzola je u potpunosti kompatibilna sa čak 4.000 igara PS4 konzole, a tu je Game Boost tehnologija uz koju će igre izgledati bolje nego ikada. Kao što predstavlja izbor svih gejmera koji cene brzinu, tako ova konzola predstavlja i izbor svih onih koji žele da uživaju u igrama različitih žanrova. I još nešto, PS4 igre možete igrati direktno sa eksternog USB diska ili sa internog SSD diska.

Novi DualSense™ kontroler sa svojim naprednim povratnim informacijama i okidačima pruža igračima potpuni doživljaj i mogućnost da osete svaki segment igre, bilo da su u pitanju lagani dodiri ili eksplozije. Interakcija sa igrama je još bolja uz visokokvalitetni mikrofon i zvučnik. Vibracije, otpor i adaptivni okidači prilagođavaju se svakoj situaciji, čineći gejming iskustvo stvarnijim nego ikada pre.

U suštini, PlayStation 5 nije samo konzola. To je prozor u svet neograničenih mogućnosti, gde se svaki trenutak pretvara u avanturu. Sve u svemu, PS5 nije samo korak napred u tehnologiji, već i korak ka stvaranju nezaboravnih iskustava koja će definisati budućnost gejminga.

PlayStation 5 Slim edition konzola predstavlja idealan izbor za sve one koji su u potrazi za vrhunskom konzolom. Uz ovu konzolu, maksimalno ćeš iskoristiti svu moć i lepotu najnovijih igara.

PlayStation 5 Slim edition konzolu poruči putem našeg sajta, pozivom Call Centra ili potraži u najbližoj Uspon maloprodaji.