Call Centar: 032/346-745

Proveri garanciju

Neka zabava počne - Sony MHCV73D bluetooth zvučni sistem

Neka zabava počne - Sony MHCV73D bluetooth zvučni sistem

Neka zabava počne - Sony MHCV73D bluetooth zvučni sistem

Proleće i lepše vreme pozitivno utiče na naše raspoloženje i željno iščekujemo povod za zabavu.

Vreme je da preuzmeš prvi korak, pozoveš društvo i obećaš im da će se provesti bolje nego ikada. Tvoj pomoćnik u organizaciji zabave za pamćenje može biti Sony MHCV73D bluetooth zvučni sistem. Spreman je da u svakom uglu prostorije obezbedi da svako iz ekipe oseti ritam omiljenih numera uz višesmerni zvuk. Takođe, oživeće podijum zahvaljujući višesmernom svetlu za zabavu i svetlu na zvučniku. Čak četiri visokotonca velike efikasnosti šire zvučno polje pri čemu povećavaju nivo pritiska zvuka nagore što upravo dovodi do širenja zvuka u bilo kom prostoru.

Još nešto, dva ulaza za mikrofon zadužena su da obezbede još bolju zabavu i uživanje u karaokama i pevanju omiljenih pesama. Pored toga, i gitaru možete priključiti u jedan od ulaza i koristiti sistem kao pojačalo. Kod Sony MHCV73D bluetooth zvučnog sistema visinu zvuka možete kontrolisati vertikalnim i horizontalnim pokretima ruke što omogućava brzu i laku kontrolu i dodatni užitak u zabavi sa prijateljima.

Sa druge strane,  Sony MHCV73D bluetooth zvučni sistem povežite sa televizorom i prepustite se omiljenim filmovima, serijama, sportu ili drugim TV sadržajima na jedan drugačiji način. Pri dizajniranju vodilo se računa i o izdržljivosti i mogućnosti lakog transporta. Računajte da ga lako možete premestiti i poneti gde god da ste planirali zabavu i znajte da je kontrolna tabla otporna na prskanje.

Sve u svemu, Sony MHCV73D je snažan bluetooth zvučni sistem koji nudi bogat zvuk, impresivne svetlosne efekte i raznovrsne funkcije za zabavu za pamćenje.

Sony MHCV73D bluetooth zvučni sistem možeš poručiti putem našeg sajta već danas, pozivom Call Centra ili potražiti u najbližoj Uspon maloprodaji.