Call Centar: 032/346-745

Proveri garanciju

Recenzija Kingston KF436C18RBAK2/64 memorije

Brza i pouzdana nadogradnja: Recenzija Kingston KF436C18RBAK2/64 memorije

Brza i pouzdana nadogradnja: Recenzija Kingston KF436C18RBAK2/64 memorije

U svetu tehnologije koja se brzo razvija, jedan je zaključak: uvek je potrebno više memorije.
Bez obzira da li ste kreativni profesionalac, hardcore gejmer ili jednostavno neko ko želi da poboljša performanse svog računara, Kingstonov KF436C18RBAK2/64 RAM komplet je obećavajuće rešenje.
U ovoj recenziji ćemo detaljno proći kroz karakteristike ovog DDR4 kompleta od neverovatnih 64GB i diskutovati o njegovim performansama, dizajnu i kompatibilnosti.

Dizajn i kvalitet izrade:

Kingston je oduvek bio poznat po svojoj pouzdanosti, a KF436C18RBAK2/64 nije izuzetak.
Memorijski moduli imaju elegantan i minimalistički dizajn, sa crnim kućištem koji ne samo da izgleda dobro već i pomaže da se toplota efikasno ravnomerno rasporedi.
Ovo je ključno za održavanje stabilnih performansi tokom velikih opterećenja ili intenzivnih sesija igara. Takođe, dizajnu dodatno doprinosi i RGB osvetljenje uz koje će vaš računar izgledati fenomenalno.

Performanse:

Kada je reč o performansama, Kingston KF436C18RBAK2/64 zaista blista.
Sa kapacitetom od 64 GB, brzinom 3600MHz i latencijom CL15, ovaj komplet je spreman da se nosi sa zahtevnim zadacima sa lakoćom.
Bilo da uređujete 4K video zapise, pokrećete virtuelne mašine ili igrate najnovije AAA igre, cenićete dodatni prostor koji ovaj memorijski komplet pruža.
Velika brzina obezbeđuje brz odziv, a dovoljan kapacitet znači da nećete tako lako ostati bez memorije.

Kompatibilnost:

Jedna od istaknutih karakteristika ovog Kingston kompleta je njegova kompatibilnost. Kompatibilan je sa širokim spektrom matičnih ploča, zahvaljujući standardnom DDR4 tipu. Dolazi u kompletu od 2 modula, što podrazumeva da će raditi u Dual Channel modu, što garantuje najbolje performanse.
Bez obzira da li koristite Intel ili AMD sistem, možete računati da će ovaj memorijski komplet raditi besprekorno.

Zaključak:

Memorijski komplet Kingston KF436C18RBAK2/64 ne samo da ispunjava, već i prevazilazi očekivanja korisnika željnih performansi.
Njegov elegantan dizajn, robustan kvalitet izrade i impresivna kompatibilnost čine ga vrhunskim izborom za sve koji žele da nadograde memoriju svog sistema.

Dakle, ako ste spremni da svoje računarsko iskustvo podignete na sledeći nivo, Kingston KF436C18RBAK2/64 je odlična investicija koja vas neće razočarati. Recite zbogom ograničenjima memorije i pozdravite glatke performanse koje reaguju.

 

Ovaj komplet možete poručiti na linku https://www.uspon.rs/artikal/memorija-ddr4-64gb-3600mhz--2x32kingston-fury-renegade-rgb-kf436c18rbak2-64