Call Centar: 032/346-745

Proveri garanciju

Blackview brend kao nova zvezda Uspon ponude

Blackview brend kao nova zvezda Uspon ponude

Blackview brend kao nova zvezda Uspon ponude

Kao što smo već objavili, naša ponuda je bogatija za Blackview brend i baš kod nas imate priliku da kupite Blackview pametni telefon ili sat, tablet, slušalice, futrole i torbe.

U nastavku vas upoznajemo sa jednim od modela smart telefona - Blackview BV6200, kao i sa tabletom posebno dizajniranim za decu - Tab 8 kids.

Blackview BV6200 je robusni pametni telefon sa ekranom od 6.56“ koji kombinuje izdržljivost i performanse. Dizajniran je tako da izdrži ekstremne uslove jer sa visokim standardima zaštite IP68 i IP69K pruža potpunu zaštitu od ulaska prašine i neće se ošteti čak i ako je uronjen u vodu pod određenim pritiskom čime upravo dokazuje svoju izdržljivost i robusnost. Ni to nije sve, otporan je na kišu, prašinu i pesak, vibracije, udarce, velika ubrzanja, veoma visoku i veoma nisku temperaturu, vlažnost i na pritisak na različitim nadmorskim visinama. Zvuči neverovatno, zar ne?

Blackview BV6200 pokreće četvorojezgarni Mediatek Helio A22 procesor koji omogućava glatko izvršavanje svih zadataka i dolazi sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije što obezbeđuje brz multitasking i skladištenje velike količine podataka bilo da su to fotografije, video zapisi ili aplikacije. Takođe, memorija se može proširiti sa do 1TB TF karticom za skladištenje igrica prepunih akcije, različitih aplikacija, živopisnih fotografija i nezaboravnih klipova. BV6200 podržava dual 4G LTE, omogućavajući 4G povezivanje na dve SIM kartice, pružajući vam mogućnost da se prebacujete između dve 4G mreže po želji.

Kada imate telefon sa baterijom od 13.000 mAh, onda imate sigurnost u svojim rukama. Sa baterijom od 13.000 mAh i brzim punjenjem od 18 V, BV6200 se može potpuno napuniti za samo četiri sata. Umesto da gubite previše vremena na punjenje, potrošite više vremena na zabavu i slobodno vreme. Kada naiđete na situaciju da neki uređaji ostanu bez struje, možete ih povezati sa BV6200 radi punjenja pomoću posebnog OTG kabla koji podržava obrnuto punjenje. Telefon se pretvara u mobilni izvor napajanja, obezbeđujući vam da putujete lagano.

Bilo pri jakom ili slabom osvetljenju, prednja kamera od 8 MP pruža vrhunsku sliku i performanse, beležeći sve sitne detalje koji vam nedostaju u svakodnevnom životu. Svi radosni trenuci, spektakularni pogledi mogu se jasno snimiti zadnjom kamerom sa ultraširokougaonim sočivom od 13 MP.

Zbog svega navedenog, Blackview BV6200 je pametan izbor svih, posebno ljubitelja aktivnosti na otvorenom ili radnika na terenu.

Iz naše ponude Blackview tablet računara izdvajamo onaj koji je posebno dizajniran za najmlađe - Blackview Tab 8 kids.

Blackview Tab 8 kids kreiran je sa posebnom pažnjom kako bi deci pružio sigurnost i zabavu. Kao i predstavljeni telefon i ovaj tablet ima robustan dizajn koji je otporan na udarce i padove – idealno za decu.

Dolazi sa unapred instaliranim aplikacijama i igricama koje su prilagođene uzrastu dece dok roditelji mogu kontrolisati i ograničiti pristup određenim sadržajima putem kontrole roditeljskog nadzora.

Tablet ima 10.1-inčni HD IPS ekran koji pruža jasnu i oštru sliku, što je idealno za gledanje crtaća, čitanje e-knjiga ili igranje igrica. Tu je i 4 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, što omogućava brzo i glatko izvršavanje aplikacija i igrica, a radi na Android 12 operativnom sistemu.

Deca imaju mogućnost da fotografišu i snimaju video zapise ili da učestvuju u video pozivima sa porodicom i prijateljima budući da tablet poseduje prednju kameru od 5 MP i zadnju od 8 MP, a opremljen je baterijom od 6580 mAh za uživanje u omiljenim sadržajima tokom dužeg vremenskog perioda.

Ukoliko razmišljate o sigurnom i pouzdanom tabletu za decu, sa Blackview Tab 8 kids budite sigurni da nećete pogrešiti.

Pored predstavljenog smart telefona celokupnu ponudu Blackview smart telefona možete pogledati OVDE, a tablet računara OVDE. Kao što već znate, u našoj ponudi čekaju vas i pametni satovi kao i slušalice.