O nama

Kao potreba da se tržištu ponudi usluga u oblasti prodaje i servisiranja računara i računarske opreme bez ikakvih uslovljavanja uz neprikosnoveno poštovanje svakog kupca sa isporukom na kućnu adresu, krenuli smo ohrabreni vizijom i nepobedivim duhom da radimo ispravnu stvar, da gradimo preduzeće koje može stati iza svakog svog urađenog posla. Osvajajući nove zadatke dosegli smo viši nivo, na taj način omogućili dalje i jasnije vidike osnaženi idejom da smo i dalje u USPON-u vođeni sloganom

SAMO NAJBOLJE JE DOVOLJNO DOBRO

PROIZVODNJA

USPON DOO je preduzeće za kompjuterski inženjering, osnovano 2001. god. sa poslovnim sedištem u Čačku. Osnovna delatnost firme po osnivanju, bila je proizvodnja i distribucija računarske opreme. Firma je u samom početku intenzivno radila na definisanju proizvodne i tržišne strategije koja je za cilj imala visoku prepoznatljivost preduzeća i "kvalitet" kao svoj moto poslovanja. Strateško opredeljenje USPON-a je proizvodnja računara, računarskih podsklopova i realizacija složenih informacionih sistema. Oslonac proizvodnje je zasnovan na komponentama visoke pouzdanosti u svetu renomiranih proizvođača. Visoka pouzdanost u radu i kvalitet naših računara, je firmu, u svetu korisnika informatičke opreme izdigla na visok nivo poverenja i istovremeno je garancija uspeha. Poslovni moto firme visoki kvalitet i pouzdanost proizvoda sa konkurentnom cenom, je slogan koji je USPON izdigao u sam vrh informatički opredeljenih firmi.

PRODAJA

Prodaja računara i računarske opreme se vrši kroz lanac USPON-ovih prodavnica. Lokalno prisustvo za kupca znači puno – mogućnost da svoj novi računar kupi "u susedstvu" i da bude siguran da će na istom mestu uvek imati punu podršku za njegovo korišćenje. U svakoj prodavnici stručni i ljubazni prodavci vrše demonstracije USPON računara i prateće opreme,tako da kupac može da vidi i proba konfiguraciju koja ga interesuje. Svaki USPON računar se proizvodi po "build-to-order" modelu isključivo od novih komponenti renomiranih proizvođača, po specifikaciji koja je dogovorena sa kupcem. Kompletan računar se pažljivo testira i u kratkom roku besplatno dostavlja na kućnu adresu ili adresu firme. Dakle, za svega jedan dan kupac dobija računar po svojim potrebama i željama, na svoju adresu. U ovom trenutku USPON računare možete kupiti u:

  • Čačku, ulica Gradsko šetalište 57, tel/fax: 032/340-410, 032/345-323
  • Gornjem Milanovcu, ulica Kneza Aleksandra 4, tel/fax: 032/710-499
  • Raški, ulica Ratka Lukovića 1, tel/fax: 036/ 737-737
  • Novom Pazaru, ulica Šabana Koče 47/A, tel/fax: 020/322-766
  • Kraljevu, ulica Trg Kralja Petra I Oslobodioca br. 1, tel/fax: 036/220-220
  • Užice, ulica Kneza Lazara 4, tel/fax: 031/520-919

NAŠ OSNOVNI CILJ....

Naš osnovni cilj je da gradimo koristan i dugotrajan odnos sa našim klijentima kroz inteligentnu interakciju dizajna i tehnologije gradeći strateški isplanirane i ostvarene računarske sisteme koji ce poboljšati poslovne ciljeve naših klijenata...

U planu je širenje mreže shopova, specijalizovanih u prodaji IT i kompjuterskih proizvoda, kao i proizvoda koji spadaju u mobilni sektor (notebookovi, mobilni telefoni, digitalni fotoaparati, video kamere, konzole za igranje itd..)

© 2019 USPON.RS | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.